Geleceğin Mühendis ve Mimarlarına Akademik Kariyer Planlama Eğitimi

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik “Geleceğin Mühendis ve Mimarları Akademik Kariyerini Nasıl Planlamalı?” konulu panel düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim DEMİRCİ’nin yürüttüğü panelde, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Aytaç ÇELİK ve Öğr. Gör. Dr. Hüseyin ŞAHİNER tarafından öğrencilerimize kariyer planlama konusunda bilgiler verildi.

Panelde konuşmacılar, öğrencilerin kendilerini yetiştirirken bugüne değil geleceğe bakarak kariyer planı yapmaları gerektiğini belirttiler. Panelistler ayrıca Akademik Kariyer planı yapmayı düşünen öğrencilerimize de önemli tavsiyelerde bulundular.

Panel Soru-cevap bölümüyle tamamlandı.