Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen kariyer günü kapsamında, Balıkesir’in önde gelen otellerinden ELBİS Hotel’in Halkla İlişkiler yetkilisi Sayın Enes Serdar GÜZELÜLKE öğrencilerimizle buluştu. Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Öğretim Elemanları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gül ERKOL BAYRAM, Öğr. Gör. Sayın Şaban KARGİGLİOĞLU ve öğrencilerimiz katıldılar. Programda öğrencilerimize turizm sektörü ve ELBİS Hotel hakkında genel bilgiler veren Sayın Enes Serdar GÜZELÜLKE, konuşmasının ardından öğrencilerimizle iş ve staj mülakatları gerçekleştirdi.