Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine yönelik söyleşi programı düzenlendi.

Yüksekokul Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ, Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Gözde BUYURAN ve Sayın Öğr. Gör. Zehra BAŞHAN, Akademik Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Sayın Öğr. Gör. Samet DİNÇER moderatörlüğünde düzenlenen kariyer programında; Durağan Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Sayın Muhammed Mustafa SULAK, İlk ve Acil Yardım Teknikerleri Sayın Seher KARACA ve Sayın Emre ÖZALP tarafından İlk ve Acil Yardım Teknikerlerinin görev ve sorumlulukları, iş akışları, çalışma ortamlarında karşılaşacakları genel sorunlar ele alındı.

Söyleşi hediye takdimiyle devam etti.