KARİYER GELİŞTİRME VE MEZUNLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ

KPSS, Atanma ve Sonrası Paneli

Öğrencilerimize KPSS Süreciyle Alakalı Bilgilendirme Paneli

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından “Öğretmenlik Kariyeri: KPSS, Atanma ve Sonrası” isimli panel düzenlendi.

KPSS ve atama süreci hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla düzenlenen panele; Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörü Sayın Dr. Öğretim Üyesi Sema TAN, Koordinatör Yardımcıları Sayın Dr. Öğretim Üyesi Nurhan ÖZTÜRK, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Esra BOZKURT ALTAN ile Akademik Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Sayın Dr. Öğretim Üyesi Esra BOZKURT ALTAN Panelde; KPSS 2018 Türkiye Bincisi Sayın Abdülselam SÜZER, Sinop Fen Lisesi Fizik Öğretmeni Sayın İhsan ARICI ve Yunus Emre Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Sayın Hayriye YAZICI, öğrencilerimizle KPSS deneyimlerini paylaştılar.

Konuşmacılar, KPSS’ye hazırlık dönemi ile tercih ve atama süreci hakkında tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Program soru-cevapla devam etti.

Kalite