KARİYER GELİŞTİRME VE MEZUNLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Mezunlar Buluşmamız Renkli Anlara Sahne Oldu

Üniversitemizden mezun olarak hayata atılan öğrencilerimiz, uzun bir aranın ardından, Mezun Öğrenci Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen buluşmada bir araya geldi.

Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet buluşmasına; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLIFen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Akademik-İdari Personelimiz ve mezunlarımız katıldılar.

Mezunlar buluşmasında konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, mezunlarımızın birbirleriyle ilişkilerini sürdürebilecekleri ortak bir platform oluşturmak amacıyla, Mezun Öğrenci Koordinatörlüğünü kurduklarını belirterek, bu gibi buluşmaların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, mezun öğrencilerimizin birbiriyle ve Üniversitemizle olan bağını güçlendirmesi gerektiğini de ifade ederek, “Üniversitemiz 11. Yılını kutluyor. Bu 11 yılda önemli atılımlara imza attık, kendimize yeni hedefler belirledik. Bu süreçte mezunlarımızın da görüş ve önerileriyle bizim yanımızda olması, Üniversitemizi daha iyi yerlere taşımamıza katkı sağlayacaktır. Buluşmamıza katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programda daha sonra mezunlarımız adına söz alan Sayın Sedat SEVER de, etkinliği düzenleyen Mezun Öğrenci Koordinatörlüğümüze teşekkür ederek, “Sinop Üniversitesinde eğitim görmek bana her zaman kendimi şanslı hissettirdi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, katılan herkese teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, tek tek masaları gezerek, mezunlarımızla uzun bir süre sohbet etti.

Türkiye’nin çeşitli illerinden Sinop’a gelen mezunlarımız, dönem arkadaşlarıyla uzun bir süre sohbet ederek, hasret giderdiler. Mezunlar Buluşması Programı, ikramla sona erdi.

Kalite